Sorteer op

Naar eigen wens samen te stellen

Al onze memoborden zijn horizontaal of verticaal op te hangen of neer te zetten op onze wandplanken en te voorzien van leuke en handige accessoires. Standaard is elk rek voorzien van 1 klein en 1 groot ophangrek in vorm en kleur naar keus  (klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie), 4 magneten in kleur naar keus en 5 papierklemmen in kleur naar keus.  Door te klikken op de bovenstaande foto van het gewenste memobord kunt u deze samenstellen en bestellen.


Onze metalen memoborden zijn ideaal om te gebruiken in de keuken, kamer, kantoor of buiten in de tuin. Gebruik de draadstalen memoborden bijvoorbeeld als moodboard dat op elk moment te wijzigen is naar uw wens. Ook voor kinderen biedt deze stoere metalen draadwand groot plezier om geliefde artikelen als foto's, medailles, tekeningen en knutselwerken op te hangen. Zo kunnen ze er een creatief kunstobject of fotorek van maken. 

Iets veranderen in huis? 

Maak er een leuk moodboard van waarmee u bijvoorbeeld uw verbouwing handig bij kunt houden of gebruik het voor het opbergen van uw mobiele telefoon, ipad, tijdschriften of andere spullen. 

 

WireDesign OphangrekkenWireDesign Wandplanken

 

© 2017 - 2022 WireDesign | sitemap | rss