Nieuwe menu- en weekplanners

Vanaf vandaag zijn onze nieuw planborden te bestellen en uit voorraad leverbaar. Ideaal voor het hele gezin om te zien wat er deze week te doen is of op het menu staat.  

17 januari 2021


Gouden afstandhouders

De afstandhouders zijn vanaf vandaag ook te bestellen in de kleur goud en over enkele weken zullen de afstandhouders ook beschikbaar zijn in het wit. 

19 december 2021


Witte ophangrekken

Na een ontzettend drukke en spannende periode voor ons waarbij wij de beschikking hebben gekregen over een nieuwe poedercoat en een nieuwe inpakafdeling is het vanaf vandaag mogelijk om de ophangrekken in de kleur wit te bestellen. Hiermee zijn de wandrekken en memoborden nog verder te personaliseren. Het is nu mogelijk om witte ophangrekken te bestellen op een zwart memobord waardoor er een superleuk contrast onstaat. Uiteraard blijven wij niet stil zitten en zal er de komende weken meer nieuws zijn;)

10 augustus 2020


Openingstijden in december

Vanaf 24 december 12.00 uur zijn wij gesloten tot en met 26 december. Bestellingen geplaatst tijdens deze dagen worden 27 december verzonden. 31 december zijn wij vanaf 12.00 gesloten tot en met 1 januari 2019. Bestellingen die gedurende deze tijd geplaatst worden verzenden wij op 2 januari 2019. Heeft u vragen, mail ons dan gerust en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.  

20 december 2018


Aluminium afstandhouders

Nadat een klant ons vroeg of wij afstandhouders konden regelen voor haar memobord waren wij zo enthousiast dat wij besloten hebben om ze op te nemen in ons assortiment. Ideaal om het wandrek een klein stukje van de muur af te plaatsen. De afstandhouders zijn te vinden op de pagina: Accessoires

15 september 2018


Extra brede wandplanken

Vanaf vandaag zijn onze wandplanken ook met een breedte van 11 cm te verkrijgen. Super handig om iets grotere boeken of spullen op te kunnen zetten.

8 juli 2018


Verbouwing

Vanwege een verbouwing zijn wij gesloten vanaf woensdagmiddag 27 juni 13.00 uur tot en met maandag 2 juli. Bestellingen die in deze periode geplaatst worden zullen we dinsdag 3 juli verzenden. 

27 juni 2018


Wandplanken  

Eindelijk zijn vanaf vandaag ook onze eigen wandplanken bij ons te bestellen. Ideaal om uw spullen of bijvoorbeeld memoborden op te zetten. Uiteraard zijn de wandplanken verzinkt en gepoedercoat zodat deze ook buiten te gebruiken zijn. 

11 april 2018


Nieuw: het tijdschriftenrek

Vanaf vandaag is ons nieuwe tijdschriftenrek te bestellen als aanvulling op de memoborden. Ideaal om uw kranten, boeken en tijdschriften in op te bergen.  Het tijdschriftenrek is te vinden op de pagina "Ophangrekken".

05 maart 2018


1000e bestelling!

Wij hebben vandaag onze 1000e bestelling binnen gekregen. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons.

08 februari 2018


Nieuwe bestickering 

Vandaag is ons logo eindelijk bij ons bedrijf geplaatst. Nieuwsgierig? De foto hiervan is te vinden onder het kopje "Over WireDesign" 

30 januari 2018


Nieuwe ophanghaken

Vandaag zijn eindelijk de ophanghaken binnen die matchen bij de memoborden. De haakjes hebben dezelfde dikte (3 mm) en zijn ook zwart gepoedercoat.

8 november 2017


S-haakjes nu ook in het wit!

De s-haakjes zijn vanaf vandaag ook te verkrijgen in de kleur wit. Dit geeft een leuk contrast op de zwarte memoborden

18 oktober 2017


Wij bestaan 3 maanden 

We bestaan vandaag 3 maanden. Iedereen super bedankt voor de goede start. Ondertussen hebben wij al 100 memoborden mogen verkopen en dit is veel meer dan wij ooit verwacht hadden.

1 september 2017


Uw mening telt mee!

Het is nu mogelijk uw mening in het gastenboek achter te laten. Tevreden over uw bestelling, laat het ons dan weten. Niet tevreden of kunnen wij ons verbeteren? Dan horen wij dit graag van u.

12 augustus 2017


Op naar de 100! ​ 

Vandaag al de 50e bestelling mogen versturen, naar België nog wel. Super bedankt voor het vertrouwen in ons product.

8 augustus 2017


We zijn begonnen.  

Vanaf vandaag staat onze nieuwe website online en is de officiële start van WireDesign. Vanaf vandaag is er ook de mogelijkheid om onze memoborden, accessoires en toebehoren te bestellen. 

 

1 juni 2017


 

WireDesign Industrële memobordenWireDesign Industriële ophangrekkenWireDesign Industriële Wandplanken

 
© 2017 - 2022 WireDesign | sitemap | rss